Lad os komme igang!

Første opsætning

DU HAR LIGE MODTAGET DIN OBDELEVEN ENHED, OG DU ER ivrig efter at prøve dens FUNKTIONER. HVADET DET ER SCANNING ELLER ET-KLIK-APPS TIL AT ÆNDRE DIN BIL, SKAL DU OPSÆTTE DIN ENHED.

Du skal dog ikke blive svajet væk, da opsætning af din OBDeleven-enhed er en nem proces, der ikke tager dig længere end et par øjeblikke, hvilket giver dig adgang til funktionerne i den intelligente bilenhed.

Du skal have en internetforbindelse, Bluetooh og lokationstjenester på for at kunne betjene OBDeleven.

OPSÆT DIN OBDELEVEN-KONTO

Det første trin i din introduktion til OBDeleven er at tilslutte det til dit køretøjs OBD-II-port, da det vil tænde for enheden, og du vil være i stand til at fortsætte med at konfigurere din enhed.

Åbn OBDeleven-applikationen, som du kan downloade fra App Store, Google Play Store eller Huawei AppGallery, på din smartphone eller tablet, som kører enten Android 6.0 eller iOS 14 eller nyere, og opret din konto eller log ind på en eksisterende konto, hvis du har en.

TILSLUT DIN BIL TIL DIN SMARTPHONE MED OBDELEVEN

Klik efterfølgende på knappen Connect på applikationen og vælg OBDeleven 2 (eller bare OBDeleven, hvis du har købt FirstGen-udgaven) fra listen. Når du har fuldført den indledende opsætning, vil du være i stand til at ændre navnet på enheden i applikationen og sikre, at du ikke vil forveksle den med nogen anden OBDeleven-enhed i fremtiden.

Når du har oprettet forbindelse til enheden, skal du oprette en sikker sekscifret pinkode til enheden.

LØS DIT PRO ELLER ULTIMATE ABONNEMENT ELLER KREDITTER

Hvis du har købt et PRO- eller ULTIMATE-abonnement eller in-app-kreditter, tilføjes disse automatisk.

I tilfælde af at du ikke har modtaget det digitale indhold, som du har købt automatisk, bedes du tjekke din e-mail og se efter en e-mail fra Voltas IT, firmaet der udvikler OBDeleven. Klik på linket LINK TIL INDLØS, og du vil blive omdirigeret til OBDeleven-webstedet. Log ind med de legitimationsoplysninger, du brugte til at logge ind på OBDeleven-applikationen, og tryk på knappen Indløs.

Og det er det! Du er indstillet til at bruge OBDeleven-applikationen. Du kan også se instruktionerne i videoformat nedenfor: