Hvad er din plan?

Køber guide

Med flere muligheder kan du spørge, hvilken der passer til dine behov

I øjeblikket er der to OBDeleven-enheder og tre forskellige digitale planer, som låser op for forskellige funktioner og funktioner til tre forskellige prispunkter. Planer modtages ved enten at købe den tilsvarende pakke eller et abonnement i applikationen

Med hensyn til enhederne har vi OBDeleven FirstGen-enheden og NextGen-enheden. Grundlæggende er de de samme Bluetooth-drevne OBD-II-adaptere, og forskellene mellem dem er:

FIRSTGEN

OBDeleven FirstGen-enhed fungerer på Android-baserede smartphones og tablets og understøtter alle Volkswagen Group (VAG)-fremstillede biler, inklusive Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Bentley og Lamborghini.

NEXTGEN 

OBDeleven NextGen-enhed tilbyder iOS- og Android-support samt understøttelse af VAG og andre køretøjsmærker, der vil være tilgængelige i fremtidige softwareopdateringer, inklusive BMW.

PRO PLAN

Med en af ​​enhederne har du adgang til de grundlæggende funktioner i værktøjet. Disse omfatter One-Click Apps, som er forudlavede programmeringsfunktioner, der låser op for skjulte funktioner, som du køber med kreditter, fuld diagnostisk scanning, evnen til at læse og/eller slette fejlkoder fra kontrolenheder, deling af diagnostisk datalog, fejlkodeopslag , live data og meget mere. Pro-planen vil dog tage dig et skridt videre og låse op for endnu flere funktioner, den udvidede funktionalitet muliggør kodning, tilpasninger, nulstilling af kontrolenhed (UDS), grundlæggende indstillingsprocedurer, fejlkodefrysningsramme osv.

Pro-planen er skræddersyet til at passe til de fleste entusiaster, der ønsker at ændre kontrolenhederne i deres biler.

ULTIMATE PLAN

Denne plan kan prale af alt, hvad der er inkluderet i Basic- og Pro-planerne, med den ekstra fordel af ubegrænsede One-Click Apps, en One-Click App builder og RAW-data fra køretøjet. OCAbuilder er en funktion, hvor brugere kan bygge deres egne One-Click-Apps til nemt at bruge på mange biler uden at skulle programmere manuelt. RAW-data viser kontrolenhedens data, så du kan se udvidede data såsom tilpasnings- og grundlæggende indstillings-id’er for at lette processen med at oprette One-Click Apps.

Ultimate-planen passer perfekt til dem, der arbejder professionelt med biler, hvilket resulterer i et større antal køretøjer, der ville drage fordel af den ubegrænsede brug af One-Click Apps, RAW-data og OCAbuilder.

BASIC PLAN

Grundplanen inkluderer One-Click Apps, diagnostisk scanning, muligheden for at læse og/eller slette fejlkoder fra kontrolenheder, diagnostisk datalogdeling, fejlkodeopslag, live data og meget mere.

Den selvstændige enhed er bedst egnet til daglige chauffører, som har begrænset mekanisk viden og ønsker at spare penge og tid med avanceret diagnostik.